Napovednik
04. april 2020
Postno romanje po Rožnovenski poti Prijatelji Rožnovenske poti v soboto, 4. aprila 2020, vabijo na tradicionalno postno romanje po Rožnovenski poti. Tokrat bo romanje zaradi nevarnosti korona virusa spremenjeno, virtualno spletno romanje.

Prijatelji Rožnovenske poti vabijo na spletno postno romanje po Rožnovenski poti. Geslo romanja je Pridite k meni vsi, ki ste obteženi in jaz vas bom poživil!

Korona virus je zaradi nevarnosti še večje razširjenosti povzročil, da se moramo nujno izogibati druženju in v strogi zasebnosti varovati svoje in tudi zdravje drugih.

Skupina Prijatelji Rožnovenske poti smo sklenili, da tokratno romanje izvedemo na spletu.
V soboto, 4. aprila 2020, ob 8.30 bo prenos svete maše, ki jo bo daroval župnik David Jensterle iz Bistrice pri Tržiču. Po začetnem nagovoru bo molitev vseh štirih delov Rožnega venca. Molitev bo povezana z mislimi Berte Golob, s prošnjami za zdravje in osebnimi prošnjami ter zahvalami.

V spletnem romanju in molitvi se bomo tokrat združili vsi. Posebej ste vabljeni in dobrodošli tisti, ki zaradi predolge poti doslej niste mogli na prava romanja. Naša skupna molitev bo prošnja k Bogu za pomoč v boju s hudo nalezljivo boleznijo, ob misli na Jezusovo trpljenje in smrti na križu in na Velikonočno vstajenje ter naše odrešenje.

OSTANITE DOMA!

Spletno romanje bo v soboto, 4.4.2020, ob 8.30 na povezavi:

https://www.facebook.com/z.marijegoretti.2

Informacije za romanje:
Jana Grohar 041 271 635
Matevž Kleč 040 553 417
www.roznovenskapot.com

Prijatelji Rožnovenske poti